Hairfusion, een vast begrip voor haar en voor hem!

Een kapsalon van Hairfusion, je bent er in het Antwerpse misschien al één tegen het lijf gelopen in Berchem, Deurne, Merksem of Mortsel. Met of zonder afspraak loop je binnen in één van onze vier salons en word je hartelijk verwelkomd door het bruisende team van Hairfusion… om met een kapsel buiten te wandelen dat compleet met je matcht.

Trendy draagbare looks

Onze drive is dan ook wat je van een gerenommeerd kapsalon als Hairfusion verlangt: een trendy kapsel creëren dat volledig op jouw levensstijl is geknipt… maar ook thuis makkelijk te onderhouden is! Ieder salon heeft zijn eigen naam en faam, maar de rode draad is en blijft het tot in de puntjes verzorgen en stylen van hoofd en haar, in alle comfort. Je voelt je onmiddellijk thuis bij Hairfusion.

Kapsels voor iedere gelegenheid

Elke reden is goed genoeg voor onze gelegenheidskapsels, nog een specialiteit van Hairfusion. Van krullend naar stijl of omgekeerd, een prachtig opsteekkapsel, een huwelijk- of communiekapsel voor een stralende dag, … Bij Hairfusion maken ze er werk van.

Kinderen, mannen en vrouwen met kort of lang haar nemen al jarenlang plaats in onze kappersstoelen. Wij zijn alle haarkleuringen, mèches (ook ammoniakvrij) en baléages meester. Met onze specifieke behandelingen verlossen wij je bovendien van haar- en hoofdproblemen. Wij werken enkel met top haarverzorgingsproducten zoals: Joico, Mediceuticals, label.m, …

Woon je in het Antwerpse? Dan vind je zeker een Hairfusion kapsalon bij jou in de buurt. Voor jouw comfort zijn er vier salons in Antwerpen. Geen excuses meer voor mooi, verzorgd haar: kom langs bij Hairfusion Berchem, Deurne, Merksem of Mortsel. Enkel op afspraak in ons salon in Mortsel.

Mooi haar begint bij Hairfusion.

Hairfusion Berchem

Callensstraat 1

03 239 33 05

Hairfusion Deurne

Ruggeveldlaan 749

03 324 19 50

Hairfusion Merksem

Lambrechtshoekenlaan 118

03 645 71 22

Hairfusion Mortsel

Antwerpsestraat 166

03 448 34 87